Vejen til kunsten

 
Find Vej Til: Malergården og Odsherreds Kunstmuseum

Fra rute 21 - hovedvejen mellem Holbæk og Sjællands Odde - er der frakørsel til både Odsherreds Kunstmuseum i Asnæs og Malergården i Plejerup.

Ved UNO-X tanken i Gundestrup - 15 km nord for Holbæk, to km nord for Lammefjords-dæmningen og 17 km syd for Nykøbing Sjælland - drejes mod øst ved skiltet til Plejerup. I Plejerup by, efter en kilometers kørsel, er der skilte mod Malergården.

300 meter syd for UNO-X tanken udgår vej mod vest med henvisning til Asnæs. Efter syv kilometers kørsel bl.a. igennem Grevinge, nås Asnæs. Odsherreds Kunstmuseum ligger så på højre - nordlige - side af vejen lige før rundkørslen.

Der er 10 km mellem Odsherreds Kunstmuseum og Malergården.

 

Vejledning til buschauffører

Én af de største attraktioner ved Malergården er den store smukke beliggenhed for enden af en én kilometer lang ensporet grusvej. Det er samtidig en ulempe for publikum i biler og busser, at adgangen kan være lidt trang og umiddelbar uoverskuelig. Der er dog etableret en række vigespor for personbiler, og museet arbejder på at skabe en større og mere permanent for-bedring af tilkørselsvejen.

Ved nedkørslen til grusvejen fra Plejerupvej i Plejerup by, kan det være vanskeligt for busser at foretage højresvinget ned ad grusvejen. Flere buschauffører, der kommer syd fra ad rute 21, foretrækker derfor at fortsætte ca. en kilomenter til Herrestrup, hvor man drejer til højre og i Frenderup – efter ca. én kilometers kørsel – igen drejer til højre mod Plejerup. Herfra kan man så nærmest køre ligeud og ned ad grusvejen.

Tidligere var vendemulighederne for busser nede ved Malergården ikke gode. Det er de nu. Parkeringspladsen til højre for indgangen til Malergården er forbeholdt busser og der er plads til flere ad gangen.

 

P4264483-860 

Odsherreds Kunstmuseum

Rødhøj 11,
4550 Asnæs,
Tlf.: 25 52 83 37,
E-mail:
kunstmuseet@vestmuseum.dk

 

Malergården

Plejerupvej 10, Plejerup,
4571 Grevinge,
Tlf.: 25 52 83 37,
E-mail: kunstmuseet@vestmuseum.dk

 

Venneforeningen

Formand Alice Faber
Kastrupvej 31, 4300 Holbæk
Tlf.: 28 74 16 36
E-mail: alicegfaber@gmail.com

   

 

 

 

 

 

Dataforskrift: Vi passer på dine data. Med baggrund i lovgivning om persondata har Venneforeningens bestyrelse udarbejdet dataforskrift den 24.05.18 om vores behandling af medlemmernes persondata. Se venligst HER

 

Gå til toppen